De DJ

 

Muziek producerenWat een DJ draagt is zo belangrijk. De typische DJ-kleding is over het algemeen een paar tennisschoenen of boksschoenen. Deze schoenen kunnen wit of gekleurd zijn. Ook de sokken zijn wit of gekleurd. In de zomer draagt ongeveer 85 procent van de DJ’s een zomerse polo of een overhemd met drie lagen van vloeiend materiaal zoals katoen.

Wat een DJ draagt op een feest is erg belangrijk. Een goede mix heeft een vlotte DJ. Het is de manier waarop zijn/haar gesprekken met gasten het gedeelte van de dansvloer beïnvloeden. Geweldige DJ’s zijn gewoon kleine verlegen mensen. Ze gedragen zich niet nerveus en proberen niet te veel te spelen. Ze spreken ieders taal. Deze mensen zijn ontspannen en zijn in staat om eerlijk te mixen zonder zichzelf te stressen.

DJ’s kunnen bijna elke muziekstijl draaien. De meeste DJ’s hebben een verscheidenheid aan CD’s, mediaspeler, een grote stereo-installatie en over het algemeen een goed gezichtsvermogen.Deze mensen komen op een feest als gewone mensen, ook al maken ze deel uit van een dance muziek industrie.

Voordat je in de groove of echt het ritme van een feest een DJ heeft om 80-90% van de tracks die hij / zij heeft spelen. Hij is meer dan in staat om gasten te laten bewegen en bewegen zullen ze. Een DJ heeft geen hekel aan een menigte. In het begin draait de DJ de hele tijd van de gast. Hij vindt gewoon dat hij een heel alledaagse bezigheid heel gemakkelijk heeft opgepakt. Waarom is het zo hectisch? Dat is omdat de DJ het heel gemakkelijk vindt om de menigte bezig te houden.

De meeste gasten zijn zeer tevreden over de verscheidenheid aan muziek die hij/zij heeft gedraaid. De DJ zou ook verschillende cd’s kunnen draaien met beats die de gasten leuk vinden.Deze cd’s zijn populair onder de gasten en de gasten vinden ze leuk.Deze cd’s worden afgespeeld nadat de heer op het scherm aangeeft dat het tijd is voor een pauze.Sommige van deze cd’s zijn klassiek. De DJ zou ook de nummers uit zijn eigen collectie exclusief kunnen draaien om voor die beat en sfeer te zorgen. Aan het eind van het feest verveelt de DJ niet en dat is misschien wel de reden waarom hij zo populair is.

Deze mensen zijn niet in staat om sterk te worden in bijna elk opzicht, behalve natuurlijk van gezondheid en fitness. Ze voelen zich pas erg goed als het feest voorbij is, ook al waren de CD’s erg leuk. Op de meeste feesten zijn de mensen niet tevreden en ze verlaten het feest in een slecht humeur. De DJ kan de sfeer levendig maken met behulp van een verscheidenheid aan CD’s en muziek.Een DJ kan ook oproepen doen naar de gasten. Een drukke DJ is zeer goed in het vermaken van het hele feest.

Een DJ speelt de meeste nummers die passen bij de ornamenten van elk huis. De meeste DJ’s zijn voormalige jambands die de nummers al zo vaak gespeeld hebben dat hun geheugen gewoon schetsmatig is.

Het belangrijkste om te onthouden bij het tot stand brengen van de houseparty is dat een DJ meer geduld en minder concentratie nodig heeft.Tijdens de mid-greeting moet de DJ zich concentreren op de essentiële klussen van het inhalen van de nummers. Hij/zij hoeft zich niet te veel op het feest te concentreren.Sommige gasten zullen het gevoel hebben dat hun feest niet is verlopen zoals gepland. De DJ verliest niet voor de sessie, maar wees gerust dat het feest het gesprek van de dag zal blijven.De mensen op het feest zullen bewegen rond de verschillende muzieknoten. De DJ begint de albums één voor één af te spelen. De DJ neemt ook de tijd om de gasten te leren kennen en hoe ze met elkaar zullen omgaan. De DJ plant geen feest alleen omwille van het houden van een feest. Merk op dat de gasten over het algemeen cool zijn en bereid om alle regels te volgen die de DJ wil verzekeren.

De jongere gasten zijn meestal gemakkelijk over te halen. De DJ moet ja zeggen tegen elke uitnodiging. De jongere gasten kunnen de magie van het gesprek binnen het verhaal leren als ze goed luisteren en het enige wat je hoeft te doen is het gesprek gaande houden. Velen zijn dat de gasten meer van het feest genieten dan van de DJ’s.

Meestal zullen de gasten zich tevreden voelen met de eerste CD die keer op keer beluisterd wordt. Soms komt met het feest een beetje jaloezie als de CD-speler niet in de buurt is. Maar het hele feest zal veel gemakkelijker zijn om ze betrokken te houden. De gasten zijn over het algemeen opgetogen over het feest en dit brengt een snellere harmonie. De DJ zal meer bereid zijn om te dansen en zich te bewegen zonder zoveel ophef te maken.

Een DJ geeft geen feest zonder de gasten. Het is de CD die het feest zal veranderen omdat velen niet in staat zijn om precies uit te drukken hoeveel het feest voor hen heeft betekend. Dit zijn veruit de beste dingen van een feest om grondig te waarderen.<|einde van het feest met de DJ.